Aanmeldformulier inschrijven (Ingenieurs)

Cursusduur 2 of 4 dagen. Lunch, snack, diner, trainingsmateriaal en natuurlijk het certificaat is inbegrepen in het cursusgeld. Hotel kosten zijn niet inbegrepen, maar we kunnen hotelreservering bieden indien gewenst. Vul verzoeken om hulp bij het boeken van hotels in het "Overige informatie".

De cursussen worden gegeven aan de deelnemers 7-10 personen. Wanneer deelnemers is bereikt, zullen wij een orderbevestiging met gedetailleerde informatie te sturen.

Cursusprijs (€): 1000: - (2 daagse cursus) Cursusprijs (€): 2000: - (4 daagse cursus)

Houd er rekening mee dat de registratie is bindend voor.

Als u vragen heeft voordat u zich aanmeldt of een offerteaanvraag indient, neem dan contact met ons op via info@co2academy.com of ring +46 70 598 98 98

Vraag een offerte aan in de volgende gevallen - Voor de 4-daagse cursus
- Als u een groep met minder dan 7 deelnemers
- Als u een groep met meer dan 10 deelnemers

Als er voldoende deelnemers zijn (7 stuks), sturen we de orderbevestiging en voeren we de datum in.

Vul het onderstaande formulier in voor de toepassin

Voonam Achternaam
Landnummer toevoegen
Trainingsdatum *
Trainingsdatum
Cursusduur *
Gelieve volledige naam en E-mail adres invullen
Accommodatie etc.
Voorwaarden *
1. Je deelname aan de cursus zal worden bevestigd zodra het cursusgeld is betaald. 2. Neem contact met ons op als je je hebt ingeschreven maar je bent op die datum verhinderd. Je deelname zal verplaatst worden naar een andere datum als dit mogelijk is. Bij late annulering kan het zijn dat de hotelkosten wel in rekening worden gebracht. 3. In geval van geen deelname (No show), zal het volledige cursusgeld en de hotelkosten in rekening worden gebracht.